Panasonic KX-TGP serie

Introductie

Op deze pagina staan de instellingen voor de Panasonic toestellen. Deze instellingen zijn geschikt voor de TGP5xx en TGP6xx serie. Afhankelijk van de firmware kunnen sommige instellingen op een andere plek of pagina staan.

Instellen VoIP account

• De webinterface van het toestel moet eerst worden aangezet via een handset. De 'webfunctie' moet worden enabled.
  • Log in op de webinterface van de telefoon, door het ip-adres in te vullen in de adresbalk van je browser.
    • Gebruikersnaam: admin
    • Wachtwoord: adminpass
  • Ga naar SIP Settings Line 1
  • Vul bij de volgende velden de SIP server in:
    • Registrar Server Address
    • Proxy Server Address
    • Presence Server Address
    • Outbound Proxy Server Address
    • Service Domain
  • Voer het account ID in bij de volgende velden:
    • Phone Number
    • Line ID
    • Authentication ID

KX-TGP550 01.png KX-TGP550 02.png